Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J maig, 2023 in Notícies

Primavera a Girona

Aquest mes d’abril ha sigut prolífic a Girona. Ha arribat la Primavera i ens hem “tirat” al carrer. 

El dimarts dia 4 vam trobar-nos per celebrar l’entrada de Setmana santa, fent una “bunyolada”. Vam compartir bunyols comprats. Es nota que encara no estem a ple rendiment, i no n’hi havia de casolans. Els vam remullar amb ratafia, moscatell, sucs de fruita, aigua…. 

El dia 11, dimarts de Pasqua, vam escoltar (CD) la Xerrada sobre “RESSURRECCIÓ” que va fer la Ivonne Gevara, en un curs de tardor a Barcelona, el desembre de  l’any 2008. Una molt bona reflexió, en la que ens convida a ressuscitar nosaltres també i ajudar a totes les persones a fer-ho. Que veiem tots els signes de Resurrecció : Explicar més les bones noticies, que també n’hi ha!!! 

El dimarts dia 18, va acompanyar-nos la M. Pau. El primer de tot, vam recordar i mirar una fotografia de la Quimeta, aquest dia hagués complert 90 anys. Es va morir fa 5 mesos. I també vam mirar i escoltar un conte a la televisió : “El niño que perdió la P de Pasqua”, que ens va portar records de fa molts anys a algunes de nosaltres. La M. Pau, ens va portar el llibre- CD, i ens el va explicar. No ens va posar gaire bona nota en el petit llistat de dones bíbliques que vam fer. A Girona estem una mica esbojarrades, per la primavera, per les ganes d’escoltar-nos… però farem una bona “repassada” al llibre. Vam acabar menjant “torrons”, també una mica remullats. 

I finalment el divendres 21, ens vam adherir als actes del centre cívic, de celebració de sant Jordi. Vam tenir una taula informativa al costat de la porta d’entrada. Vam aprofitar amb l’ajut d’ una imatge de sant Jordi i Maria de Montserrat (Els nostres Patrons), per introduir el tema de la “Paritat”. Van ser dues hores molt ventoses, però que vam aprofitar a dir a les persones que s’acostaven, que som un grup de Dones que ens reunim al centre cívic, i que demanem la PARITAT, en l’Església i la societat. Una bona estona de convivència entre nosaltres, i amb l’altre gent. També de coneixença d’altres grups que es reuneixen al centre cívic i biblioteca.  ESTEM  VIVES!!!!