Pages Menu
Rss
Categories Menu

El Memorial del Senyor del CDE

Des de fa temps, una de les nostres activitats és la celebració del Memorial, una pregària que ens aplega periòdicament un dilluns a les 6 h. de la tarda

Què és per nosaltres aquesta celebració?

  • És un àpat simbòlic compartit per la comunitat, que és Memorial de la vida de Jesús.
  • Recordar les trobades de Jesús amb la seva gent.
  • Tenir present que el Nou Testament no ens diu que hi haguessin ni normes ni prohibicions; tothom hi era benvingut. No hi havia cap discriminació per ser dona o baró.
  • Assemblar-nos a les primeres Comunitats: “Estaven units en un mateix esperit i, a casa seva, partien el pa i prenien junts  el seu aliment amb senzillesa de cor” (Fets 2,46)
    Es reunien per les cases amb el mateix propòsit; quan partien el pa, prenien aliment amb alegria i simplicitat de cor, lloant Déu i gaudint de favor davant el món sencer.
  • Viure, entre tothom que hi participi, un Memorial que ens mostri quin és el missatge de Jesús a l’últim sopar i quina és la nostra responsabilitat com a persones seguidores de Jesús.
    “Això és el meu cossignifica “això sóc jo. Això és la meva vida que es parteix i reparteix per vosaltres”. “Jo sóc com el bon pa que us alimenta i que és esbocinat per a tothom”.
  • Comptar amb qui vulgui ajudar a fer que, aquesta celebració, cada vegada més, respongui a les necessitats del nostre món i ens acompanyi en el nostre caminar.

La nostra porta està oberta perquè qualsevol persona que tingui interès i vulgui acompanyar-nos: serà molt ben rebuda. Ho voleu provar?

Us hi esperem!

Per a més informació, envieu un correu a cde@donesesglesia.cat o truqueu al 650372953.
Us indicaran quan és el proper Memorial.