Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J gen., 2022 in Notícies

Celebració del Nadal del CDE

Girona

Pasqües Santes de Nadal

Aquest anys si !!! Un cop més…  hem celebrat el Nadal. I em direu:  quins escarafalls.. Nadal, clar!!! S’ha de celebrar, i tant! Aquest anys més que mai; totes ben “punxadetes”, “distants” i amb carassetes (es a dir “mascaretes”).

Hi érem, al centre cívic: totes les que podíem ser-hi i la resta també!!! Cadascuna en portava unes quantes al cor, al cap… les vàrem fer totes presents.

Fou una vetllada amb cançons, poemes, espirituosos, dolços i abraçades que ens van fer sentir Nadal al cor; plena d’anècdotes, de vivències, de riures… al capdevall, una celebració com les que ens agraden a Girona; però en petit comitè.

Bon Nadal i millor any 2022 !!

Per molts anys !!

 

Barcelona

Estimades totes: El dia 13 d’aquest mes vàrem tenir la trobada a Ca la Dona, per reflexionar juntes i celebrar l’Advent amb joia, doncs El Nadal és per a  nosaltres tornar a viure l’experiència del Déu,  PARE I MARE, que està en nosaltres en aquest camí de la vida.

Entre vacunes i d’altres dificultats Com podeu veure a la fotografia, vàrem ser poques, però jo us asseguro que hi éreu TOTES, no en va faltar ni una.

La felicitació creada per la Piua, amb la nostre representant  amb l’Infant als seus braços i trepitjant el COVID espero que sia una representació profètica per l’esdevenidor.

Poc a poc anirem fent i ens ajudarem amb goig vers la recuperació del nostre COL·LECTIU DE DONES EN L’ESGLÉSIA PER LA PARITAT.

Una abraçada per totes i cada una.  Feliç entrada del 2022.