Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J jul., 2021 in Notícies

CDE Sabadell: amb ganes de començar un nou curs

Delegació de Sabadell
Unes paraules de Ma Pau Trayner, Piua Salvatella i Puà Perpinyà

Estimades, us escrit contentíssima per dir-vos que ahir vaig anar a Sabadell per compartir com voldrien començar el curs després d’aquesta pandèmia.

El grup es reuneix a “L’Academia Católica” i varen creure que havien de comentar quelcom.

Per mi va ser una trobada molt alegre pel to i la bona disposició de totes plegades. N’hi havia fins i tot dues més de noves, que volen sumar-se a les nostres activitats.

Es va parlar una mica de tot i de com cal obrir-nos per poder arribar a una PARITAT activa en l’Església.

Pensem que cal fer una trobada de totes i amb Asamblea General per concretar què i com volem treballar per seguir un camí renovat i possible per a totes.

Amb aquestes lletres us preguntem si us sembla bé que comencem amb Una Assemblea General o senzillament amb una trobada per clarificar-nos de tot el resultat d’aquests dos últims anys i poder-nos explicar com ha quedat tot plegat i com podem i volem continuar.

Us he de dir que vaig quedar molt contenta de l’ambient i per això faig aquestes lletres per què ens feu arribar, a les que de moment ens hem responsabilitat de la comunicació, el que trobeu més adient per continuar amb el nostre seguiment a Jesús Ressuscitat i viu entre nosaltres per fer més eficaç la formació del Regne. Si pot ser millor a finals de Juliol o després de l’11 de Setembre.

La nostre pregària va ser la lectura d’un poema que va fer la Montserrat titulat EL MEU CANT ESPIRITUAL, que li van premiar en els Jocs Florals de la Gent Gran del Vallès Occidental del 2011 i que us farem una còpia per cada una per donar-vos-la a la primera trobada.

Una abraçada per a totes, quasi superada la pandèmia.

Sabeu que podeu disposar de nosaltres.

M.Pau, Piua i Puà