Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J jul., 2021 in Notícies

CDE Girona: amb forces després del temps de pandèmia

Delegació de Girona
Com hem viscut el temps de pandèmia

Després de l’ultima trobada per veure una pel·lícula, a principis de setembre del 2020 (en què pensàvem que podríem anar-nos trobant com cada curs), i després de les noves restriccions del Procicat, la delegació de Girona va tornar al ritme mantingut durant la pandèmia: de les trucades sovintejades i whatsApps d’unes amb les altres, el desig de trobar-nos va anar creixent.

La primera trobada va ser  en una sala gran del centre cívic i amb mascaretes posades:  només podíem ser 10! I hi havia el neguit de què passaria si passàvem d’aquest nombre… Ens va agradar moltíssim tornar-nos a veure, i vam decidir complir amb la petició d’alguna companya que no hi havia pogut ser i tornar a reunir-nos l’1 de juny. I encara vam convocar una tercera trobada el dia 15.

Sempre amb la prohibició de ser més de 10.

Ambient alegre i festiu. Amb ganes de compartir quelcom. I ho vam fer l’últim dia: obrir el “nostre” armari i tirar del rebost. Vam haver de fer neteja d’alguna cosa després de tant de temps sense obrir-lo!

Una deia: “Pensava que no ens tornaríem a reunir mai més!”… D’altres preguntaven per les que no hi eren i per alguna que no podrà venir més. Vam recordar la Nuri, una simpatitzant que ens ha deixat. 

Però… fem plans pel proper curs!

I més immediat: trobar-nos dues vegades el mes de juliol, per preparar-ho tot. I el dia 22 al parc per celebrar com cal la nostra Patrona, amb pregària, himne, cava i magdalenes.

Hem passat allò que mai havíem pensat, però ens sentim amb forces per seguir endavant.

Anna, Assumpció , Carme, Constança, Dolors, Empar, Montserrat, Neus, Piua, Puà, Rosa i Teia