Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J oct., 2020 in Notícies

Agenda llatinoamericana 2021

Ja teniu disponible l’Agenda Llatinoamericana 2021: Retorn o no retorn

El Col·lectiu participa en la seva elaboració, i la Piua Salvatella ens representa a les reunions.

Descarregueu-vos l’agenda en PDF

“Durant 29 anys en Pere Casaldàliga, en José María Vigil i la xarxa de persones que han col·laborat cada any en el miracle de l’Agenda Llatinoamericana, ens han permès tenir accés a una eina que ens orienta i ens dona pistes sobre com construir aquest altre món que és possible, des del poble i per al poble.

En el 30è aniversari de l’Agenda Llatinoamericana ens alegra molt que el miracle continuï essent possible, mercès a una xarxa de persones que posen al servei del poble llatinoamericà i el món, les seves habilitats i dons, la seva força i esperit, i per descomptat, gràcies a vosaltres que l’espereu fidelment cada any… gràcies per permetre’ns dir una vegada més que seguim «al servei de les grans causes».”

L’agenda és una bona manera de tenir textos per reflexionar al llarg de l’any. I enguany inclou un text de la M. Pau, que podeu llegir en aquest enllaç