Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J set., 2020 in Activitats recomanades

Vetlla ecumènica “Jubileu per la terra”

Vetlla Ecumènica que tindrà lloc aquest dimecres, 30 de setembre a les 19 hores.

La pregària es farà a la Parròquia de la Mare de Déu de Betlem (Carrer del Carme, 2, 08001 Barcelona) i es podrà assistir amb mascareta i mantenint una distància física interpersonal de seguretat fins a omplir el 50% de la capacitat del temple. Per a aquelles persones que ho prefereixin, també es podrà seguir en directe.

En un món post-COVID-19, ¿podem imaginar noves formes de vida justes i sostenibles que donin a la Terra el descans que necessita, que satisfacin a tots amb el necessari per restaurar els hàbitats i renovar la diversitat biològica?

Us convidem a participar d’aquesta vetlla ecumènica convocada per l’Arquebisbat de Barcelona, Justícia i Pau, el Consell Evangèlic de Catalunya, l’Església Evangèlica de Gràcia, l’Església Ortodoxa – Patriarcat de Sèrbia i l’Església Ortodoxa Catòlica Apostòlica Antioquena d’Espanya.

Tot i que es podrà assistir a la pregària, la vetlla també es retransmetrà en directe per streaming des del següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCHPX-hAxCIz3Ng1sWcX2E6w/live