Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J set., 2020 in Activitats recomanades

Tras las huellas de Sophía

Us recomanem el blog i la pàgina web de “Tras las huellas de Sophía”, un espai de reflexió teològica feminista que vol descobrir la veu d’infinitat de dones que a través de la ciència, les arts, els rituals ancestrals i la vida quotidiana donen testimoni de la Presència en la qual habiten i són inhabitades.

En el seu butlletí, La Gaceta de Sophía, publiquen mensualment notícies, activitats, llibres, fòrums, webinars, cursos, tallers, articles, accions, manifestos i més, que promouen els grups, col·lectius, associacions o comunitats teològiques feministes.

Aquest espai està obert a totes les companyes de camí que vulguin col·laborar de manera activa o simplement enviant materials necessaris per a la seva difusió.

Pàgina web

Butlletí La Gaceta de Sophía