Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J ag., 2020 in Activitats recomanades, Notícies

Dissabte 29 d’agost: Xerrada en línia “Empoderant les dones”

29 d’agost: Empowering Women To Unlock Their Vocation

Una nova xerrada en línia organitzada per Voices of Faith, que aplegarà les reivindicacions de 7 dones que demanen ser reconegudes en serveis i ministeris eclesials.

L’activitat se celebrarà en francès, però hi haurà traducció simultània a l’anglès, alemany, italià i castellà. Per poder-hi participar i registrar-vos heu de tenir la versió més actualitzada del zoom.

En la festivitat de Maria Magdalena d’enguany (22 de juliol), set dones franceses van fer públiques les seves candidatures a càrrecs de poder en l’Església catòlica francesa. Inspirades per la teòloga Anne Soupa, candidata a l’Arquebisbat de Lió, Laurence de Bourbon-Parme, Claire Conan-Vrinat, Sylvaine Landrivon, Christina Moreira, Hélène Pichon, Loan Rocher i Marie-Automne Thépot, han seguit el seu exemple i han sol·licitat places actualment obertes només a homes. Aquests càrrecs inclouen pastors, diaques, capellans parroquials, bisbes i nuncis.

Uneix-te a aquesta conversa pública amb aquestes dones inspiradores que analitzaran per què aquest moment de la història és tan important per a les dones en l’església. Escolta com van vèncer els seus dubtes i quines són les coses que les dones catòliques de tot el món poden fer en els seus propis països per fer sentir les seves veus i perspectives de dones en l’església.

Clica en aquest enllaç per registrar-te!