Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J jul., 2020 in Notícies

Novetat a la llibreria: “Es tarde, pero es nuestra hora”

Ja teniu disponible a la llibreria del CDE el nou llibre d’Emma Martínez Ocaña, que es titula Es tarde, pero es nuestra hora

Uns versos de Pere Casaldàliga presenten l’últim llibre d’Emma Martínez Ocaña, publicat per l’Editorial Narcea. En ell, l’autora comparteix, en “un llenguatge més col·loquial” i “en femení perquè el subjecte és la persona”, la seva vivència i  reflexió, guiades “pel desig de comprendre les causes del què li va passar a Jesús de Natzaret i a la seva comunitat,  i provar de veure de quina manera aquesta realitat pot il·luminar les causes de la nostra situació”. 

EMMA MARTÍNEZ OCAÑA, llicenciada en Història i en Teologia espiritual. Ha estat professora de Psicologia de la Religió i d’Integració i maduresa psicoespiritual a la Universidad Pontificia Comillas. Psicoterapeuta individual i de grup, orienta Exercicis Espirituals i tallers d’integració psicoespiritual. És membre de la Institución Teresiana, de l’Asociación de Teólogas Españolas i de Mujeres y Teología. Escriu periòdicament a revistes especialitzades i és autora de cinc llibres més en aquesta mateixa col·lecció.

Fitxa del llibre