Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J jul., 2020 in Activitats recomanades, Notícies

Dissabte 1 d’agost: una conversa amb Anne Soupa

Dividing Power, Sharing Responsibility

Una conversa amb la teòloga francesa Anne Soupa sobre la seva candidatura a l’Arquebisbat de Lió 
Dissabte 1 d’agost de 2020 a les 11h, per vídeoconferència amb zoom 

Què significa tenir poder dins de l’Església catòlica? Com podem tenir una millor representació de les líders femenines en les estructures de govern a nivell local i global? El sacerdoci i la governança són inseparables? Per què les dones no poden assumir funcions de lideratge d’una diòcesi ni dirigir un dicasteri a la Santa Seu?

Aquestes preguntes i altres seran explorades aquest dissabte per la periodista Suzanne Krause mentre entrevista Anne Soupa en directe mitjançant zoom. Necessiteu registrar-vos per assistir-hi, ja que les places són limitades i heu de tenir l’última versió de zoom. Aquest esdeveniment serà en francès i es traduirà simultàniament a anglès, alemany, espanyol i italià.

Més informació i registre