Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J maig, 2020 in Activitats recomanades, Notícies

Pregària virtual de Pentecosta: 31 de maig

De l’aïllament a la comunitat
Voices of Faith en convida a celebrar juntes la Pentecosta el diumenge 31 de maig

Tota la informació i registre a la trobada

Han passat sis setmanes des que ens vam reunir en línia per celebrar la resurrecció de Jesús  el diumenge de Pasqua. Més de 200 persones es van unir a la nostra litúrgia de zoom virtual per cantar cançons junts, escoltar les bones notícies, resar, reflexionar i penjar els mocadors blancs de les nostres cases en solidaritat global. Va ser una experiència tan enriquidora que vam estar molts dies després de la nostra reunió amb molta alegria i esperança. 

Ara, estem entusiasmats per la nostra propera reunió en línia per celebrar la festa de Pentecosta, el naixement de la nostra Església. Aquesta època de la pandèmia global ens ha demostrat que l’Esperit Sant ens està cridant a tot allò nou i més vital. Ja no podem tornar als nostres antics camins.

Uniu-vos a nosaltres el diumenge 31 de maig de 2020 a les 11:00 per celebrar la Festa de Pentecosta, i mentrestant continuem el nostre pelegrinatge global cap a la dignitat i la igualtat de totes les dones del món. 

Feu clic al següent enllaç per registrar la vostra assistència i tingueu en compte que les places són limitades.
Se us enviarà un programa pocs dies abans del diumenge de Pentecosta perquè el seguiu.
Els nostres programes estaran en alemany, italià i anglès.