Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J febr., 2020 in Notícies

Feminista i catòlica és possible: entrevista a Teresa Forcades

El dia 26 de gener de 2020, el programa Les Dones i el Dies de Catalunya Ràdio va entrevistar la religiosa Teresa Forcades. Aquí podeu recuperar l’entrevista sencera:

Feminista i catòlica és possible? (Les Dones i els Dies, Catalunya Ràdio)
Segurament l’Església és una de les institucions més patriarcals i jeràrquiques que hi ha. Les dones no hi tenen ni veu, ni vot. Com poden sentir-se les dones acceptades en aquest catolicisme que no les té en compte? 
Parlem amb la religiosa Teresa Forcades, que s’autodenomina feminista i catòlica i que pensa que és possible canviar la institució des de dins. Coneixem la plataforma feminista de dones catòliques “Alcem la veu”. I, a més, reflexionem sobre les persones que han estat excloses de l’Església, ja sigui per gènere o per orientació sexual.