Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J gen., 2020 in Activitats recomanades, Notícies

Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós AUDIR

Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i interconviccional, AUDIR

En el grups que van començar el 2004 arrel de la Trobada Internacional Interreligiosa que es va fer a Barcelona hi vàrem col·laborar com a Col·lectiu i encara avui ens continuem reunint un grup: parlem de la realitat interreligiosa a casa nostra, realitat que ha fet créixer la nostra amistat.

Una vegada al més ens trobem a casa d’alguna de les participants, segons les possibilitats, per continuar compartint i posar en comú tota la realitat interreligiosa de Catalunya i avançar per ampliar la nostra consciència vers un Déu Misericordiós i que ens estima tothom per igual.

Si algú s’hi vol ajuntar, ja ho sabeu. Fem la trobada una vegada al mes. Portem quelcom per menjar i després de la pregària compartim i xerrem.