Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Jun, 2019 in Notícies

Dones catòliques alemanyes inicien una vaga per protestar contra el masclisme i els abusos a l’Església

Durant una setmana no netejaran temples i realitzaran els seus propis rituals

“Deplorem els casos coneguts i desconeguts d’abús i lesions de tot tipus dins l’Església Catòlica i el seu encobriment i ocultament per part dels líders de l’Església”, denuncien les impulsores del moviment Maria 2.0

Les feligreses exigeixen “l’accés de les dones a tots els ministeris”

Les dones catòliques alemanyes han iniciat un boicot d’una setmana suspenent el seu treball voluntari a les esglésies.  Un moviment de dones catòliques de base -utilitzant el lema de la Verge Maria “que hauria de  tenir la seva veu”– va endegar una setmana de desobediència sense servei amb el suport d’important organitzacions laiques i fins i tot d’alguns bisbes.

Més informació:

https://www.religiondigital.org/mundo/Catolicas-alemanas-boicot-machismo-abusos-Iglesia_0_2121387875.html