Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Set, 2018 in Notícies

Nou número de la revista “Paraules i Fets de Dones”

Ja teniu disponible el número 81 de la revista Paraules i Fets de Dones, que correspon als mesos de maig, juny i juliol de 2018

En aquest número reflexionem sobre el greu problema de la migració i l’eterna qüestió del problema de les dones en l’Església (i en les Esglésies, de passada sigui dit).

La migració perquè arreu d’Europa és igual: massa famílies, massa homes, dones i infants han d’abandonar la seva llar per aventurar-se en la incertesa d’un futur en un món desconegut que no es veu gens clar.

El segon dels aspectes, aquell que sempre ens acompanya i que no podem abandonar, és el nostre, el de les dones. ¿Què se n’ha fet d’aquell interès pel diaconat femení? ¿Quan veurem el resultat dels treballs? O, potser més val no parlar-ne massa? Perquè, què en podríem fer, les dones, d’un diaconat que restés tancat a l’accés al presbiterat?