Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Set, 2018 in Notícies

Maria de la Pau Trayner rep el premi Memorial Àlex Seglers

Membre del CDE des dels primers moments, M. de la Pau Trayner ha vist valorada la seva trajectòria docent per la ciutat de Sabadell, amb el guardó que el Memorial Àlex Segles atorga a persones per la seva qualitat i idoneïtat.

En el cas de la Ma. Pau, el jurat ha reconegut la seva tasca docent, la lluita per la igualtat amb els homes, i la seva constant lluita a favor dels drets humans, de la justícia, la llibertat d’expressió i l’ensenyament en català des de l’any 1972, valors que va saber transmetre i compartir amb  les seves alumnes en aquells difícils moments.

Sabadell, 25 de setembre de 2018

Més informació:

Notícia del premi a la web de la UAB

Notícia del premi al Diari de Sabadell