Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Set, 2018 in Reflexió-evangeli del mes

Reflexió: Setembre 2018

Mc. 1, 1-13

Principi de la bona notícia referent a Jesús Messies, Fill de Déu, com estava escrit en Isaïes, el profeta: “Mira, envio el meu missatger davant teu; ellacondicionarà el teu camí. Una veu que clama: “En el desert prepareu el camíper al Senyor, redreceu les senderes del vostre Déu.”

Es presentà Joan en el desert, batejant i proclamant un baptisme en senyal de conversió, per a perdó dels pecats.

Acudia a ell tota la regió de Judea i jerosolimitans tots, i eren batejats en el Jordà per ell, a mesura que confessaven els seus pecats. (Anava Joan vestit amb una pell de camell i menjava llagostes i mel silvestre.)

Els anava dient: “Jo, per la meva part, us batejo amb aigua; ve, però, darrera meu el qui és més potent que jo, del qual jo no sóc qui per a deslligar-li lacorretja de les sandàlies; ell és qui us bateja amb Esperit Sant.”

Succeí que, pels dies aquells, vingué en Jesús de Natzaret de Galilea i fou batejat en el Jordà per Joan.

Mentre pujava de l’aigua, veié oberts de bat a bat els cels i l’Esperit que com uncolom baixava cap a ell.

Una veu digué des dels cels: “Tu ets el meu Fill, l’estimat, en tu m’he complagut.”