Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J març, 2018 in Notícies

Isabel Gómez-Acebo, doctora Honoris Causa per la Saint Louis University

Isabel Gómez-Acebo, teòloga i biblista, cofundadora de l’ATE (Asociación de Teólogas Españolas), va rebre el dia  7 de març el Doctorat Honoris Causa de mans de la Saint Louis University davant les autoritats acadèmiques, els altres doctorants , família, amistats, alumnes i col·legues teòlogues.

Les seves paraules d’agraïment es van centrar en la importància dels valors de l’humanisme cristià, com la sinceritat, l’honestedat, el sentit de justícia i la solidaritat, que proposa la S.L.U. Va agrair, en especial a les teòlogues, el seu suport en la tasca d’escriptora i editora de llibres de teologia.

La nostra més sincera enhorabona per aquest merescut doctorat!

Notícia a la pàgina web de l’ATE