Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/donesesglesia.cat/web/wp_cde/wp-content/plugins/the-events-calendar/the-events-calendar.php/lang/the-events-calendar-ca.mo) is not within the allowed path(s): (/usr/home/donesesglesia.cat/:/home/donesesglesia.cat/:/usr/home/services/:/usr/share/php/) in /usr/home/donesesglesia.cat/web/wp_cde/wp-includes/l10n.php on line 632 Isabel Gómez-Acebo, doctora Honoris Causa per la Saint Louis University | cde
Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Mar, 2018 in Notícies

Isabel Gómez-Acebo, doctora Honoris Causa per la Saint Louis University

Isabel Gómez-Acebo, teòloga i biblista, cofundadora de l’ATE (Asociación de Teólogas Españolas), va rebre el dia  7 de març el Doctorat Honoris Causa de mans de la Saint Louis University davant les autoritats acadèmiques, els altres doctorants , família, amistats, alumnes i col·legues teòlogues.

Les seves paraules d’agraïment es van centrar en la importància dels valors de l’humanisme cristià, com la sinceritat, l’honestedat, el sentit de justícia i la solidaritat, que proposa la S.L.U. Va agrair, en especial a les teòlogues, el seu suport en la tasca d’escriptora i editora de llibres de teologia.

La nostra més sincera enhorabona per aquest merescut doctorat!

Notícia a la pàgina web de l’ATE