Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Set, 2017 in Notícies

Manifest del CDE amb motiu dels fets que estan passant

Text del manifest en PDF

 

El Col·lectiu de Dones en l’Església per la Paritat vol fer sentir la seva veu solidària en aquest moment tant transcendental de la nostra història.

Sumem la nostra veu a la majoria, cada dia més gran, dels nostres compatriotes que volen i volem una Catalunya lliure. I ho volem expressar a les urnes, pacíficament en un referèndum, perquè sigui el poble sobirà qui expressi inequívocament quin futur vol per al nostre País.

Totes les persones estem disposades a acceptar que guanyi el No, i si guanya el SI, serem al costat de la gent que treballi per un país diferent, que enforteixi la llibertat y la justícia social, que acabi amb la corrupció institucionalitzada en l’Estat actual, que acabi amb el patiment que produeixen els sous mínims a tantes famílies i que també treballi seriosament contra la violència de gènere, a favor de la paritat,…. en definitiva, un govern pel segle XXI.

El dia 1 d’Octubre d’enguany, senzillament només desitgem votar. Volem el referèndum i que la gent hi pugui participar amb total llibertat. Diu un missatge d’aquests que corren, que Sèneca li va dir a Neró “El teu poder radica en la meva por. Ja no et tinc por, per tant, tu ja no tens poder sobre mi”. I perquè el poble ja no té por surt al carrer.

Demanar urnes és un dret democràtic i pacífic al qual no es pot respondre amb la suspensió “de facto” de l’Autonomia catalana, ni amb detencions i registres arbitraris a les diferents conselleries i domicilis particulars.

El DRET A DECIDIR és un dels Drets Humans, també acceptat per l’Estat espanyol, que s’oblida que la democràcia s’enforteix quan es respecta el dret a l’autodeterminació.

Col·lectiu de Dones en l’Església per la Paritat