Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Set, 2017 in Notícies

Memorial en record de Montserrat Biosca

Les components del Grup de Pregària estem treballant amb la voluntat de procurar que les celebracions dels Memorials d’aquest curs 2017/2018 siguin per totes les persones participants un record del que entenem que devien ser les primeres comunitats cristianes. 

EN RECORD DE MONTSERRAT BIOSCA I DUCH
Estaràs sempre amb nosaltres (20 de juliol de 2017)

Certament aquesta primera celebració no serà com els altres anys, no, no ho pot ser, ja que ens falta la companyia de la nostra amiga Montserrat Biosca, que el dia 20 del mes de juliol ens va deixar per anar a la casa del Pare. També recordarem les nostres companyes Anna M. Ribas i Montserrat Vidal, que també ens han deixat fa poc.

Estem convençudes, però, que el seu esperit estarà amb nosaltres; no ens deixarà, ella sempre hi era. I és per això que aquest primer Memorial li volem dedicar, perquè hi serà. Oi que fareu tots els possibles per acompanyar-nos? Creiem que serà com un petit homenatge en agraïment a la tasca que ella amb tanta estima i temps ha dedicat al nostre Col·lectiu.

Confiem en la vostra companyia; ens farà falta. Ens trobarem el dia 25 de setembre a les 18h.