Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J jul., 2017 in Notícies

Treballem pel diàleg 500 anys després de la reforma

Jornada d’aprofundiment teològic

Com a cloenda del Curs de Formació 2016-2017, el passat 17 de juny celebràrem la Jornada d’aprofundiment teològic, que tingué com a tema els 500 anys de la Reforma, amb el Pastor de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, Andreu Dionís. Després de conèixer les seves reflexions i de què ens expliqués com és la seva Església, ens reunirem en grups per a treballar el tema, aquesta vegada amb una dinàmica diferent. Es tractava d’anotar dubtes, preguntes i aclariments, sobre tres temes específics: 

  • Perspectiva de gènere: 
    Com s’integra la dona en els diversos ministeris, funcions i ministeris de les dones a les comunitats, paper que té en les celebracions. 
  • Coneixement de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa: 
    Estructura i organització de la comunitat, ministeris, normativa, relació amb les altres esglésies. 
  • Participació de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa en el Consell Mundial de les Esglésies: 
    Paper que juga en el Consell: consultiu, orientador, formatiu, normatiu. 

L’avaluació que es va fer de la Jornada va ser molt positiva, així com també van ser ben acollits els temes que es proposaven per a les sessions de formació del proper curs 2017-2018: aprofundir en el coneixement de la història del cristianisme i de la seva ramificació en diverses Esglésies i donar a conèixer la situació actual del moviment de catòliques ordenades arreu del món.