Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J maig, 2017 in Notícies

Rosa Fabregat, Creu de Sant Jordi 2017

La Generalitat de Catalunya va concedir el dia 11 d’abril la Creu de Sant Jordi a la escriptora i farmacèutica cerverina Rosa Fabregat i Armengol, sòcia del CDE.

Com a farmacèutica, Rosa Fabregat es va doctorar a Barcelona i especialitzar a Alemanya. Entre les feines desenvolupades per la il·lustre cerverina hi figuren la Direcció i Inspecció Tècniques de Farmàcia. En la seva vesant literària, Fabregat ha fet narrativa i prosa i també ha col·laborat en nombroses publicacions periòdiques com al Diari de Barcelona, a El Temps o al Diari Segre.

“Farmacèutica i escriptora nascuda a Cervera. Pel conjunt de la seva trajectòria intel·lectual. És autora d’una obra literària singular, desplegada en diversos gèneres i caracteritzada per la contemplació de la naturalesa i per la sensibilitat social, reivindicant el paper de la dona i defensant els més desafavorits. Com a narradora ha explorat distintes tècniques expressives i com a poeta ha destacat per la perfecció formal del llenguatge.”

Felicitem la nostra sòcia i ens adherim al reconeixement per la seva tasca.