Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J des., 2016 in Notícies

Nou número de la revista Paraules i Fets de Dones

Ja teniu disponible el número 77 de la revista Paraules i Fets de Dones, que correspon als mesos de setembre, octubre, novembre i desembre del 2016.

paraules77_p

La reflexió de les pàgines centrals ens recorda el que ha suposat per a l’Església catalana la participació de les dones, laiques i religioses, d’ençà del Concili Vaticà II, dones que han dedicat la vida al servei dels pobres i de la comunitat, que ens fan adonar de la riquesa que representen per a l’Església, a la qual demanem que faci un reconeixement sincer i compensatori de les dones del passat i sobretot de les dones del present perquè el futur sigui més lluminós per a tothom, i se superi l’oblit de tantes dones que han viscut amb generositat fidels a l’Evangeli i del patiment que se’ls ha ocasionat.