Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J jul., 2016 in Activitats recomanades, Notícies

Celebració Ecumènica Pride Barcelona 2016

Persones Trans*. Tan comuns com diverxs

 
La Comunitat Protestants Inclusius Bcn organitza aquest any la Celebració Ecumènica amb motiu de la Setmana del Orgull LGTBI, el que coneixem per Pride. Serà el divendres 8 de juliol a les 19.30 a l’Església Protestant del Carrer Aragó 51. 
 
En aquesta ocasió la celebració girarà al voltant del lema: “Persones Trans*. Tan comuns com diversxs” i volem pregar pels drets i les reivindicacions de les persones Trans*,  ja que considerem que la consecució d’aquestes fites es un pas per a la consecució del Regne i una responsabilitat per a les persones que ens considerem cristianes. 
 
pride2016
 
 
La celebració estarà oberta a tothom i ens agradaria comptar amb la vostra presència.