Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Jun, 2016 in Reflexió-evangeli del mes

Reflexió – Juliol 2016

reflexio-juliol2016_p“Com a germans son tots iguals, perquè participen de l’Esperit, com un poder de Déu per a la salvació. Son cridats, elegits i sants, fills adoptats de Déu. Tots sense excepció: jueus, pagans, esclaus, lliures, pobres, rics, homes i dones tots dos, igualment els que tenien categoria com els que no eren “res” als ulls del món. La seva igualtat en l’Esperit s’expressava amb el fet que els càrrecs directrius i la plena participació, eren assequibles per un igual a tots, grecs, jueus, bàrbars, esclaus, lliures, rics i pobres, dones i homes. Per tant, anomenen la seva assemblea amb el terme democràtic “ekklesia””.

Elisabeth Schüssler Foirenza: “Una comunitat de deixebles iguals”. 1992