Pages Menu
Rss
Categories Menu

Posted on J Mai, 2014 in Activitats CDE

Activitats CDE – Juny 2014

2 de juny, dilluns, a les 16.30 h
Grup de pregària. Com és habitual, cada primer dilluns de mes, reunió de l’equip de Fe i Pregària. Aquesta reunió és oberta a tothom que vulgui participar en la preparació del Memorial.
Lloc: Seu del CDE, c/ Rocafort, 242 bis 1a (Edifici CIEMEN) de Barcelona

2 de juny, dilluns, a les 18 h
Espai de formació, sessió d’avaluació del curs de formació i de la Jornada d’Aprofundiment Teològic
Lloc: Seu del CDE, sala de reunions, primera planta

14 de juny, dissabte
Sortida a Corbera d’Ebre. Recorregut històric pels escenaris de la batalla de l’Ebre

  • Sortida/Tornada: La sortida es farà a les 8h del matí de dissabte a la plaça Universitat. Es preveu tornar a ser a les 19,30 h de la tarda a la mateixa plaça.
  • Recorregut: Pas de barca per Miravet, poble vell de Corbera d’Ebre, encara en ruïnes, on visitarem el Museu de la Batalla de l’Ebre, les  trinxeres de la Fatarella i les Camposines, on hi ha la fossa comuna.
  • Preu: 25 €/persona sense el dinar, inclou: transport, entrada al museu i una assegurança. Pel que fa al dinar ens proposen fer pícnic a Santa Madrona, on hi ha un espai bellíssim amb taules i font. Si es vol dinar de restaurant, també es pot fer per un preu aproximat de 18 €/persona.
  • Inscripció: Cal que ens digueu com més aviat millor si voleu compartir amb totes nosaltres aquesta sortida de germanor. Per apuntar-vos-hi podeu trucar a la seu del Col·lectiu al 933 192 342 de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. També podeu enviar un correu electrònic a cde@donesesglesia.cat

Recordeu que el mes de juny NO HI HAURÀ CELEBRACIÓ DEL MEMORIAL.